Hlavní obsah
Článek

Představitel legendárního majora Zemana má za sebou náročné životní období. Vladimíra Brabce potkala těžká srdeční příhoda a jednu chvíli to ani nevypadalo, že se dostane z kómatu. Populární herec je ale bojovník, postupně se vrátil do života. Následně ho čekala další rána, neboť letos v létě odešla jeho těžce nemocná manželka Naděžda.

Když jsme se s panem Brabcem potkali u příležitosti recesistického setkání fanoušků Majora Zemana během plavby parníkem po Vltavě, tak na něm všechna trápení posledních dní nebyla znát. Pochopitelně se téma našeho rozhovoru točilo okolo zdraví. „Bývám někdy trošku unavenej. Jinak život jde a my ho musíme brát tak, jaký je. Člověk by měl ráno vstát a mít radost, že se probudil,” nechal se slyšet Brabec a dále s nadsázkou pokračoval: „Pak si říkám: ’Prokristapána, kde mám ty hole?’ Já s tělem musím trošku pohnout, aby mi to chodilo.”

Nebylo možné si nevšimnout, že herci dělá problémy chůze. Příliš se mu ale nedaří cvičit a rehabilitovat. „Ať si páni doktoři zacpou uši, ale necvičím. Ono to bolí, ale já se udržuju,” dodal Vladimír Brabec.

Reklama

Další články

Načítám