Hlavní obsah
Článek

Modelka Lucie Smatanová (38) už má skoro rok nového přítele. Protože je ale Ital, navíc dost pracovně vytížený, skoro ji s ním nevídáme. Proto jsme byli zvědaví, jak jim to s charizmatickým Gabrielem, který je zubař, klape.

"Klape nám to dobře, musím zaťukat. Sice má práci v Itálii, je implantolog, ale jezdí za mnou sem, byli jsme na České Miss, kde se trochu vyděsil fotoaparátů, a to jsme šli zadním vchodem. Ještě byl se mnou na přehlídce v Ústí nad Labem, kde to bylo klidnější," řekla nám Lucie, když jsme se setkali na charitativní přehlídce pro nadaci Anavita, kterou pořádala její kolegyně Veronika Procházková.

Jak se pár, který dali dohromady společní přátelé, stíhá vídat? "On má tu práci taky rozlítanou, takže s mojí problém nemá. Kromě toho, že pracuje na zubní klinice, tak jezdí na kongresy. Třeba když jsem byla v Paříži, tak tam taky přiletěl, protože tam měl kongres. Takže nám docela vychází, že se vídáme často. Možná se paradoxně s Italem vídám víc, než když jsem měla přítele z Česka," uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám