Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Christina Aguilera (43) se po vzoru mnohých slavných žen pustila do navrhování oblečení. Na rozdíl od většiny z nich se však nerozhodla pro vlastní módní řadu pod svou značkou, ale její sexy kolekce bude k dostání v módním řetězci běžné konfekce C&A. Aguilera přišla s odvážnou kolekcí obsahující především spodní prádlo a minišaty a sama se stala i modelkou. Jak je však známo, zpěvačka poslední dobou postavou modelky zrovna neoplývá, a tak se o štíhlé tělo na fotografiích postarala retuš. Korektoři to však trochu přehnali, zpěvačku na nich udělali stejně štíhlou, jako na začátku její pěvecké kariéry před více než deseti lety.

Aguilera poslední dobou kvůli své tloušťce několikrát čelila kritice médií i svých slavných kolegyň. Popová diva si totiž ani s kily navíc neodpustila hodně odvážné a někdy až nevkusné modely. Kelly Osbourne (26) se ji v televizi dokonce nebála nazvat tlustou mrchou a děvkou.

Přestože je oblečení Christiny Aguilery zatím k dostání pouze v Brazílii, do Evropy by se mělo v rámci módního řetězce dostat během několika týdnů. Na výběr budou převážně korzetové minišaty z kůže nebo krajky a také kolekce spodního prádla.

Reklama

Další články

Načítám