Hlavní obsah
Článek

Modelku Elišku Bučkovou (34) už ve společnosti tak často nevídáme, když ale dorazila na otevření obchodu se značkovou módou, stálo to za to. Eliška nechala podprsenku doma, vzala si hodně odvážný top a svěřila, že v tomhle modelu ji její přítel, rybář Jakub Vágner do Prahy z Katlova odjíždět neviděl.

"Nejsem úplně pořád zalezlá v Katlově u rybníka. Modelingu se pořád věnuju, ale už si hodně vybírám akce, na které se těším a nebudou mě zbytečně stresovat," vysvětlovala, když jsme jí vyčetli, že se skoro nikde neobjevuje.

"Mimo modeling se věnuji projektům s Jakubem. Kuba je hodně vytížený, jezdí na expedice, má hodně aktivit spojených s rybařením, tak ho chci doprovázet a dělám mu parťáka. Teď nejvíc času věnuji tomu, že připravuji rybářský tábor, protože to není legrace," podřídila celkem dost život svému současnému partnerovi.

"Připravuji i nějaké nové písničky, ale spíš pro svoji radost. Sporadicky i moderuji, ale už mě to neživí, dělám si to pro radost. Dokonce spolupracuju s jednou návrhářkou, která bydlí kousek od nás v Kutné Hoře. Ale všechno to dělám jenom proto, abych nazakrněla," doplnila výčet svých vlastních aktivit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám