Hlavní obsah
Článek

Manželství anglické zpěvačky Cheryl Fernandez-Versini (33) s francouzským restauratérem Jeanem-Bernardem Fernandezem-Versinim je v troskách už řadu měsíců, až nyní se ale prý Cheryl rozhoupala k jeho definitivnímu ukončení. Oficiální rozvod se ale obvykle táhne, a na to zřejmě krásná Cheryl, známější pod příjmením Cole, nemá čas…

Cheryl totiž už osm měsíců tvoří pár s o deset let mladším kolegou Liamem Paynem z bývalé chlapecké kapely One Direction a podle všeho s ním čeká svého prvního potomka. Proto se podle informací Daily Mailu dnes u londýnského soudu bude projednávat podmínečný rozvod, tzv. decree nisi, což znamená, že soud vydá prozatímní rozhodnutí o rozvodu.

Pro zpěvačku jde už o druhé nevydařené manželství. Podle zdroje z jejího okolí pro ni byl celý uplynulý rok velmi těžký a nyní je z ní úplně jiný člověk. Cheryl během manželství s Francouzem nezdravě zhubla a vypadala vyčerpaně. „Konečně se může ve svém životě posunout. Je teď nejšťastnější za dlouhou dobu,“ prozradil zdroj z okolí a naznačil, že by očekávání potomka mohlo být tím důvodem. I když sama zpěvačka i její partner zatím mlčí, její maminka Joan byla už před časem spatřena, jak nakupuje v oddělení pro nejmenší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám