Hlavní obsah
Článek

Cítíte se unavení, bolí vás hlava a břicho? Právě toto mohou být počátky zvýšené přítomnosti střevních parazitů ve vašem organismu. Říkáte si, že vás napadnout nemohou? Na základě výzkumů má každý druhý ve svém těle parazity. Proč byste tedy mezi nimi nemohli být i vy?

Co je příčinou dlouhodobé únavy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte problém se vstáváním? Každé ráno si říkáte, že je vaše tělo těžší a těžší? Tak zbystřete! Právě vy můžete mít v sobě zárodky parazitů. Berou si z vás tolik potřebnou energii a vkládají ji do svého růstu, aby se mohli uhnízdit v orgánech. Bolí vás hlava? Ne, opravdu to nemusí být stresem nebo počasím. Nebezpečí nákazy číhá na každého z nás. Jednou z nejrizikovějších skupin jsou těhotné ženy, které mohou mít tyto příznaky, avšak je přisuzují právě těhotenství. Stačí přijít do kontaktu s kočkou, resp. s jejími výkaly a problémy u těhotných žen se mohou stupňovat. Nepodceňujte vaše zdravotní problémy a nenechejte parazity bloudit vaším tělem!

I děti mohou v sobě hostit parazity

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby vaše dítě zasáhli paraziti, kteří způsobují tyto problémy, stačí málo. Například špatně umýt zeleninu nebo ovoce. I voda představuje nebezpečí pro nás a pro naše děti. Kvalita vody sice prochází různými zkouškami, avšak nikdo si nevzpomene na test přítomnosti parazitů. A co taková pískoviště pro děti? Jsou volně přístupná pro kočky nebo psy. Každé dítě si velmi rádo hraje v písku s bábovičkami a ty potom strká do pusy. Nebezpečí na děti číhá i při mazlení se psem. Stačí jedno olíznutí. Vidíte, jak je jednoduché, aby se vaše dítě nakazilo parazity?! Přemýšlejte o zdraví vašich ratolestí!

Projevy jsou různé. Nejde je však lehce odhalit. Proč?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Parazité představují hrozbu právě kvůli jejich pomalému nástupu projevů. Nevíme o nich a přitom žijí v našich orgánech a vysávají z nás živiny pro svůj růst. V současné době se zapomíná na tyto nenápadné tvory, kteří mohou bez problémů kolovat v našem těle. Postupně začínají přibývat potíže, které nevědomky připisujeme úplně něčemu jinému. Nechali jste se testovat na výskyt parazitů ve vašem těle? Pozor, ani tyto testy nemusí být stoprocentní. Je prokázáno, že u jednoho člověka může dojít nejprve k negativnímu výsledku testu, ale po určité době k pozitivnímu. Nic není jistota. Starejte se o své zdraví a udržte svůj trávicí trakt bez parazitů díky přírodnímu doplňku stravy ParazitEx.

Důležité je předcházet přenosu parazitů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V dnešní době lidé zapomněli na rady našich babiček, které měly osvědčené bylinky na parazity. Připomeňme si, že česnek nebo tinktury z ořechu vypuzovaly parazity z těla. Účinné látky z těchto bylin a rostlin je možné extrahovat. Tyto extrakty jsou mnohonásobně účinnější než samotné rostlinky. Všeobecně se dá říci, že stejně jako 2x ročně odčervujeme své mazlíčky, tak i my bychom neměli zapomínat na odčervení nás samotných. Alespoň 2x ročně bychom měli užívat přírodní doplněk stravy, který lze použít i jako celkovou detoxikaci organismu. Představujeme vám nový přírodní přípravek ParazitEx, který působí na střevní parazity v jakémkoliv vývojovém stádiu. Stačí pouze dodržet měsíční kúru.

Jak ParazitEx funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem unikátního složení přípravku ParazitEx je prémiová 100% rostlinná formulace. Tyto extrakty významně pomáhají k detoxikaci, posílení obranyschopnosti organismu a v boji proti střevním parazitům. Přípravek ParazitEx obsahuje kombinaci 9 ověřených bylinných extraktů pro správné fungování zažívacího systému se zaměřením proti střevním parazitům. Obsažený vrcholák tříslovinný pomáhá udržet trávicí trakt bez parazitů, papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, usnadňuje trávení bílkovin a má negativní dopad na vývoj střevních parazitů jako jsou červi. Doplněk stravy ParazitEx obsahuje silné přírodní extrakty z bylin a rostlin a to množství potřebném na dosažení požadovaného efektu.

Další články

Načítám