Hlavní obsah
Článek

Snad nikomu váha nekolísá tak rychle, jako několika pseudohvězdičkám z britských reality show. Jednou z nich je i šestadvacetiletá Sophie Kasaei, která je součástí série Geordie Shore stanice MTV. Sophie, která se představí i v nové třinácté sérii, jež se začne vysílat 25. října, předvedla své nové viditelně nabobtnané tělo během dovolené v Řecku.

Sophie má sice od začátků ‚slávy‘ nějaké to kilo nahoře, ale pohybu se nevyhýbá. Neváhá se natřásat dokonce ani v bikinách před zraky turistů. Zda měla tušení i o fotografech, ví asi jen ona sama. Do plážového ping-pongu se ale ponořila naplno.

Ovšem vzhledem k tomu, že holky z reality show kolikrát cíleně tloustnou, aby byly zase jednou na očích a hlavně se mohly stát tváří nějakého hubnoucího produktu, kdy jsou jako mávnutím kouzelného proutku v rekordně krátké době zase ‚šlank‘, je dost pravděpodobné, že celá tato sportovní aktivita byla dopředu promyšlená akce. Přebornicemi v tomto oboru zůstávají Chanelle Hayes z Big Brothera či Vicky Pattison a Charlotte Crosby rovněž z show Geordie Shore.

Reklama

Další články

Načítám