Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Tereza Maxová (52) dnes porodila svého třetího potomka. Modelka měla speciální VIP pokoj, porod proběhl císařským řezem. Modelka se svěřila do péče lékařů v pražském Ústavu péče o matku a dítě v Podolí.

Maxová do poslední chvíle řešila, kde bude rodit. Rozhodovala se mezi Tureckem, odkud pochází její partner, Monakem, kde spolu valnou část roku žijí a Prahou. Zde přišly na svět i její dvě starší děti. Třetího porodu se modelka bála. "První porod jsem moc neřešila, druhý už byl horší a s tím třetím to bude trojnásobná starost," přiznala pár dní před tím, než přišel na svět její třetí potomek. O jeho narození jako první informoval server Ahaonline.cz s tím, že modelka porodila syna.

Maxová už má desetiletého syna Tobiase Joshuu Maxe z prvního manželství s dánským tenistou Frederickem Fetterleinem. Nyní žije s tureckým podnikatelem Burakem Oimenem, kterému přede dvěma lety porodila dceru Mínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám