Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatý chlapeček na fotce s nesmělým úsměvem sice navenek působí spokojeně, ale neměl vůbec lehké dětství. Ještě než z něj vyrostl vyhlášený hollywoodský fešák, který nemá nouze o půvabné nápadnice, musel si projít hodně trnitou cestou.

Řeč je o jednatřicetiletém herci a modelovi Kellanu Lutzovi, jenž si v roce 2014 zahrál novodobého Herkula a objevil se i v populární sáze Twilight (postava Emmetta Cullena).

Kellan Lutz se pyšní vypracovanou sexy postavou, díky níž dostává jednu nabídku z modelingu za druhou. Své výstavní tělo propůjčil už několika známým značkám, ale nejlépe se prý cítí na filmovém plátně, kde se jeho fanynky mají rozhodně na co dívat. Herec pravidelně chodí do fitka, hraje basketbal, baseball, tenis, lyžuje a jezdí na skateboardu.

Dnes už by si na něj jen tak nikdo netroufl, ale jako malý byl šikanován. Rodák z Dickinsonu v Severní Dakotě má celkem šest bratrů a jednu sestru. Ti ho však před šikanou neuchránili. V dětství byl hodně hubený a neduživý, a tak se ve škole stal snadným terčem útoků ze strany spolužáků, kteří si z něj utahovali také kvůli odstátým uším.

I tak si ve třinácti letech troufl na modeling a po maturitě odcestoval do Los Angeles, kde si splnil herecký sen. Ještě předtím si pošramocené sebevědomí spravil v posilovně. Díky obrovské dřině zesílil a dnes je z něj jeden z největších hollywoodských krasavců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám