Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a nová šéfka České Miss Eva Čerešňáková promluvila o tom, co by chtěla změnit na soutěži Česká Miss, kterou převzala po Marcele Krplové. Sedmdesátiprocentní odvody z prací už rozhodně vítězky odevzdávat nebudou, výplatu budou dostávat včas a hlavně se chce zaměřit na to, aby dívky měly dostatek práce.

"Od holek jsem slyšela, že neměly zaplacené peníze včas, že práce neměly mnoho. Co se týče procent, určitě bych to sama nerada dávala. Hodně mě to překvapilo. Vím, že standardní provize jsou 20 až 30 procent, to je rozumné. A i holky to motivuje, aby pracovaly," řekla Super.cz Eva Čerešňáková.

"Chceme dívkám dát lepší podmínky. Chceme, aby měly nejen na chleba, ale i třeba na máslo a med, aby to měly chutné," usmívá se. "Snažíme se hodně věcí změnit, holkám nabídneme co nejlepší zázemí," upřesnila nová šéfka České Miss.

Nyní věnuje přípravám nového ročníku všechen svůj čas. "Na konci listopadu chceme rozjet castingy, připravujeme tiskovou konferenci. Připravujeme nový koncept, hledáme sponzory, jednáme s televizemi, pracujeme přes den i večer doma," upřesňuje. A souhlasí s ní i její partner Martin Ditmar, který stojí ve vedení soutěže.

"Ráno si povídáme o Miss, v noci si povídáme o Miss, poslední slovo před usnutím patří Miss. Pracujeme šestnáct hodin denně," doplnil. "Je tolik témat, myšlenek, kam to chceme posunout, že na té vlně jedeme od rána do večera," dodal Ditmar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám