Hlavní obsah
Článek

Přestože Ind Aditya „Romeo“ Dev (23) nemá tělo samý sval, je nejoblíbenějším kulturistou světa. Již tři roky je totiž zapsán do Guinnessovy knihy rekordů, a to jako nejmenší kulturista na světě. Devítikilový činorodý mladík měřící 78 centimetrů se pravidelně dvakrát do týdne trápí v posilovně zvedáním 1,5 kilové činky a již nějakou dobu prý zoufale hledá svou „Julii“, kterou by si rád vzal.

„Všechny své kamarády jsem viděl se oženit a jsem za ně opravdu šťastný, ale zároveň jsem se pak začal cítit smutný a sám. Rád bych také potkal nějakou ženu, kterou bych si vzal, ale netuším, jak a kdy se to stane,“ přiznal Aditya, kterému byl diagnostikován dwarfismus, tedy tak zvaný trpasličí vzrůst.

Poté, co se Ind stal světovým rekordmanem, procestoval spoustu zemí od Spojených států, přes Anglii až po Japonsko a všude si svou pozitivní energií a roztomilostí získal srdce lidí. Britské dívky se mu však podle jeho slov zalíbily nejvíce. Ačkoli je údajně drobný „Romeo“ po sexuální stránce velice činný, na pravou lásku stále čeká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám