Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Sandra Parmová má řidičák od osmnácti, dělala si ho v rodném Frenštátu a nikdy v podstatě jinde neřídila. I za bývalým přítelem a kolegou Michalem Janotkou jezdila do Brna nejraději autobusem.

Její nový přítel je také z Brna, ovšem ten už se rozhodl Sandřino řidičské umění trochu povznést. Dává jí kondiční jízdy. "Dneska jsem to tedy měla luxusní, protože jsem sem byla přivezena. Ale jinak si netroufám říct, že jsem dobrý řidič, ale myslím si, že se zlepšuju," řekla nám Sandra, která se příteli za to, že ji odvezl na otevření značkového obchodu v centru Prahy, odvděčila tím, že ho nechala venku sedět v autě, zatímco se bavila s kolegyní Evou Perkausovou.

"Učím se znovu řídit po dvanácti letech. Přítel má se mnou obrovskou trpělivost. Učí mě, už mám za sebou asi deset lekcí. Už jsem zvládla i cestu z Brna do Prahy a zpátky. Doufám, že to jednou natrénuju a budu hlavně bezpečný řidič," věří.

"Přítel mi ještě nevynadal za nic. Jak říkám, má obrovskou trpělivost. I když jsem se jednou omylem málem potkala s kamionem. Každopádně mě nejvíc trápí spojka a rozjíždění do kopce s ruční brzdou. To je zatím peklo. Parkování jsme zatím dělali je zlehka, to mě teprve čeká někdy ve dvanácté lekci," smála se Sandra, která zatím seděla v autě pouze po boku svého partnera. "Sama jsem tam byla jenom asi minutu, právě když mi říkal, že bych měla přeparkovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám