Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušek Jakuba Koháka si svoji star nechal vytetovat na nohu. Odhalil to v primáckém pořadu Očima Josefa Klímy. Vytetovanou má celou podobiznu moderátora a herce. Sám Kohák je na to náležitě pyšný.

"A teď vám ukážu, co to je opravdová láska. Albíne, ukaž lidem, co to je opravdová láska,“ hecuje Kohák. Albín vyhrne kalhoty a na lýtku ukáže tetování s Kohákem! "No jo, jsem to já, vytetovanej!" křičí radostí Kohák.

"Máme novou rubriku, kterou jsme pracovně nazvali selfie. V prvním dílu máme výborný věci od Jakuba Koháka, v dalším třeba herce Jana Budaře, který to zase natočil úplně jinak. Jsou to jejich výpovědi. Známá osobnost, zpěvák, sportovec, herec, spisovatel sám natáčí svůj den na kameru, sám si to okomentuje a my to akorát sestříháme. Je to zcela v jejich režii, domlouváme se akorát na tom, aby si vybrali den, který je nějakým způsobem zajímavý," vysvětlil Josef Klíma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám