Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvákem Marianem Vojtkem (51) jsme si po tiskové konferenci, kde se představoval muzikál Ples upírů, který se bude od 12. února uvádět v pražské GoJa Music Hall, povídali nejen o jeho roli, ale i o módě. Prý si na ni potrpí. To nám potvrdil, když jsme se setkali na otevření nového značkového obchodu.

"Na ty role upírů budeme mít krásné kostýmy za milióny korun, v soukromí dávám přednost o něco levnějším kouskům," smál se zpěvák. "Slíbili mi krásné džíny a triko, proto jsem přišel," dodal, že právě tyhle kousky oděvů zabírají v jeho šatníku největší prostor a uvítal by, kdyby si džíny mohl vzít i k upírskému plášti. "Možná by se to dnešním moderním lidem i líbilo," krčil rameny.

Marian si nechal postavit dům, v němž má na mužské poměry i dost velkou šatní skříň. "Mám obrovskou skříň přes celou zeď, ale mám tam opravdu hlavně trika a džíny. Skoro nic jiného nenosím, ale už mě donutili, že bych měl vypadat důstojněji, když dělám i trošku vážnější hudbu, tak už jsem si začal kupovat i saka a košile. Takže v jedné části skříně mám asi čtyři nebo pět sak, a ve druhé dva tisíce triček," přiznal.

Šatník tedy obměňuje s věkem. "Možná, že za dvacet let budu mít čtyři stovky sak a obleků a nějaké čtvery džíny. A třeba i nějaký svatební oblek," dodal s humorem Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám