Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Už nějakou dobu pořádá herecké kurzy pro neherce, klidně by ale mohla vyučovat, jak úspěšně bojovat s přibývajícím věkem! Dabérka, herečka a malířka Jarmila Švehlová (68), kterou si dodnes všichni pamatují z řady televizních pohádek, má stále postavu jako holčička.

Důkazem je fotografie, na níž představitelka marnivé princezny Babetky z pohádky Co takhle svatba, princi? pózuje v plavkách na nedávné dovolené. „Na ostrově Korfu jsme s manželem trávili na konci září odpočinkový týden. Společně jsme relaxovali a já hledala inspiraci pro svou další malířskou tvorbu,“ svěřila Super.cz Jarmila.

Za hereččinou skvělou postavou prý nestojí hodiny dřiny v posilovně. „Za to, jak vypadám, vděčím zdravé stravě a genetickému vybavení po mamince a jejímu působení na mě v dětství, kdy jsem k ní chodila do baletu. Své žačky vedla ke zdravému všestrannému pohybu, lásce k hudbě a tím také k vlastnímu sebevyjádření. Dala mi do života velký dar,“ vypráví Jarmila a přidává jednoduchý recept, jak se drží v kondici.

„Sama za sebe mohu doporučit plavání, místo příloh a cukru jíst hodně zeleniny a v podstatě všechno ostatní, ale s mírou. Není to nic složitého,“ dodává s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám