Hlavní obsah
Článek

jedny z nejdokonalejších ženských křivek v českém šoubyznysu a mnozí se domnívají, že je jako modelka stvořená pro předvádění spodního prádla. Skutečnost je ale jiná a Iva Kubelková (46) šla přehlídku v prádle jen jednou v životě, a to prý naprostou shodou náhod a neplánovaných okolností.

Dnes se ale stala tváří kampaně internetového prodejce dámského prádla, a dokonce Super.cz pustila i na natáčení, kde se pohybovala jen v podprsence a kalhotkách. „Asi jsem se na stará kolena uvolnila,” smála se Iva a jedním dechem dodala: „Je pravda, že jsem prádlo nikdy nepředváděla, mně moje fyzická přítomnost ve spodním prádle ve velké skupině lidí nedělala úplně dobře. Vždycky jsem si myslela, že když mám větší poprsí, tak to není úplně ono. Ale přece jen ta kampaň, kterou dělám, je něco jiného. Mám pocit, že dozrál čas. Prostě to přišlo, cítila jsem, že je to ono.”

Sympatická moderátorka v minulosti mnohokrát zvítězila v anketě o nejkrásnější poprsí. Hraje to roli v tom, že získala takovouto lukrativní zakázku? „Myslím si, že ne úplně. Spíš je ta spolupráce postavená na tom, že jsem žena zralá a mám za sebou jisté zkušenosti. Taky jsem pracující maminka, která nemá čas vybírat oblečení v obchodech a raději si ho vybere v pohodlí domova,” vysvětlila Iva Kubelková, kterou si můžete ve videu prohlédnout, jak v nedbalkách pózuje v pohádkovém prostředí zámku na Slapech.

Reklama

Další články

Načítám