Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ano je to tak, metličky a křečové žíly mohou potrápit opravdu každého. A odborníci varují, že nejsou jen vadou na kráse. Uvědomila si to i Alice Bendová po proměně paní Jany, která si nechala pomocí moderní bezbolestné techniky křečové žíly odstranit.

„Viditelné žilky, které vypadaly jako modřiny na nohou, mě trápily opravdu dlouho. Celých 9 let jsem s nimi žila. Zbytečně. Panu doktoru Balážovi stačilo pár jehliček do mých žilek a bylo během minuty po problému. Naprosto bez bolesti a jakýchkoli omezení,“ uvedla překvapená Alice, že problém, který ji trápil tak dlouho, zmizel během několika sekund. Inspirovala ji paní Jana, jejíž proměny byla Alice patronkou. 

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Paní Janu však trápily už vetší a výraznější křečové žíly, které ale také na Klinice Yes Visage vyřešili snadno pomocí moderní miniinvazivní bezbolestné metody. „Byla jsem nadšená. Když to srovnáte s normální nemocnicí, kde se to dělá tím klasickým způsobem v narkóze a s hospitalizací. Během 40 minut bylo po zákroku a s tím i po mém čtyřicetiletém trápení. Mohla jsem po svých nohou domů a neměla žádné bolesti. I ten přístup na klinice, ta starostlivost a ta vstřícnost, tak by to mělo být všude,“ pochvalovala si paní Jana výsledek a s Alicí si pochvalovaly, jak budou nové nožky vypadat v krátkých sukních. Celý příběh zákroku ve videu.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici
Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Bez křečových žil snadno

„Křečové žily či varixy jsou důsledkem chronického žilního onemocnění. Dá se říci, že víc jak 50 % populace jednou za svůj život bude trpět tímto onemocněním. Není však jen vadou na kráse, je často doprovázeno bolestí nohou, křečemi či pocitem těžkých nohou. Esteticky se projevuje promodrávajícími žilkami v podkoží od metliček až po vystouplé vyvinuté žíly. Neléčení může vést až k nebezpečným těžkým komplikacím, jako jsou bércové vředy. Na rozdíl od státních zařízení, kde se křečové žíly operují klasickou otevřenou operací, na naší klinice provádíme tyto výkony miniinvazivní technikou, bez chirurgického přístupu, bez celkové anestezie a nutnosti hospitalizace,“ vysvětlil k výkonu paní Jany specialista a cévní chirurg MUDr. Peter Baláž, Ph.D., FEBS, z Kliniky Yes Visage. Více o zákrocích na www.yesvisage.cz/zily.

Foto: Super.cz
Obrázek není k dispozici

Zákrok zdarma

Pokud i vy toužíte po změně, ať už jsou to křečové žíly, nebo třeba liposukce, nová prsa či omlazení, můžete soutěžit o proměnu s Klinikou Yes Visage. Budete tak moci využít zdarma stejných odborníků kliniky, kteří se starají například o Alici Bendovou, Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou či Ivu Kubelkovou. Podrobnosti naleznete na webu Kliniky Yes Visage na www.yesvisage.cz.

Další články

Načítám