Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistky soutěže krásy iMiss 2011, kterou před pěti lety vyhrála přítelkyně Jaromíra Jágra (52) Inna Puhajková (38), vyvrátily pověru o tom, že modelky nemůžou být chytré a krásné zároveň. Desítka nejkrásnějších dívek tohoto roku přijala pozvání od libereckého IQ parku, kde měly za úkol projevit své vlohy pro logické myšlení – mezi disciplínami bylo skládání hlavolamů, průchod bludištěm, chemické a fyzikální pokusy i manuální zručnost.

„Nikdy jsem neviděl tolik hezkých dívek pohromadě. A navíc musím přiznat, že se jim skutečně velmi dařilo při luštění hlavolamů,“ hodnotil dívky lektor. Finalistky soutěže krásy iMiss 2011 liberecký park navštívily v rámci týdenního soustředění kde se připravují na slavnostní finálový večer.

Ředitelka soutěže po návštěvě IQparku navíc zvažuje zavést novou disciplínu do programu dalších ročníků soutěže iMiss. „Na soutěžích krásy běžně dívky vidíte v plavkách, jak krásně chodí, slyšíte je mluvit připravené texty ale návštěva parku byla pro nás velice zajímavou zkušeností, jak dívky vyzkoušet a zároveň i lépe poznat,“ říká ředitelka soutěže Hana Zejvalová.

Po absolvování všech IQ disciplín čekal na krásky zasloužený odpočinek v podobě návštěvy oblíbeného aquaparku Babylon, kde konečně ukázaly svá tělíčka v plavkách.

Soutěž iMiss se letos koná již pošesté a nejkrásnější dívka roku iMiss 2011 bude vyhlášena 8. října v pražském Óčko Music klubu. O nové královně krásy rozhodne široká veřejnost svými hlasy na webových stránkách soutěže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám