Hlavní obsah
Článek

Většinu účinkujících muzikálu Ples upírů, který se začal zkoušet v pražské GoJa Music Hall a který se bude uvádět od 12. února, trápí nasazovací upíří zuby. To zpěvačka Míša Nosková (41), která si zahraje sexy děvečku Magdu, má úplně jiné starosti. Musí totiž překonat silnou fobii.

"Jsem docela adrenalinový typ, ráda vyzkouším všemožné sporty, ničeho se nebojím. Ale jedna výjimka tady je. Mám totiž těžkou klaustrofobii a z uzavřených prostor mám zatím nepřekonatelnou hrůzu," vyprávěla nám Nosková poté, co seskočila z koně na soustředění Hasič a hasička roku 2017 v Pecínově.

"Začala jsem chodit k psycholožce, protože mi bylo jasné, že to bez ní nemůžu zvládnout. Jednou týdně mám sezení a věřím, že během zkoušek se to bude stále zlepšovat. Zatím je pro mne představa, že budu čtvrt hodiny ležet s kolegou Jirkou Zonygou, kterého je navíc pořádný kus, v zavřené rakvi, naprosto děsivá a neudýchatelná. Nemůžu chodit ani do solárka, natož ležet zavřená v rakvi," pokračovala.

"Tak na tom pracujeme a věřím, že to do premiéry dám. Ale jen si to v tuhle chvíli ještě představím a je mi zle," uzavřela s obavami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám