Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák Josef Vágner byl nedávno hospitalizován v jedné z pražských nemocnic. Zpěváka trápily problémy s ramenem. Nyní je po operaci a na premiéře muzikálu Bonnie a Clyde ho 'zdobila' ortéza.

„Podstoupil jsem operaci ramene, lékaři mi provedli artroskopii neboli rekonstrukci kloubního pouzdra. Již čtyřikrát mi rameno vypadlo, naposledy na jaře v průběhu představení muzikálu Angelika, kdy produkce divadla musela volat záchranku. Vlastně mě to poslední dobou nebolelo, ale jakmile jsem se dostal v pohybu do určitého úhlu, rameno vypadlo a je to opravdu příšerná a nesnesitelná bolest a lékaři vám musí rameno vrátit zpět,“ sdělil nám zpěvák.

Lékaři naordinovali zpěvákovi pět týdnů odpočinku a rekonvalescence, vypadá to však, že Pepa si tento příkaz moc k srdci nebere. „Zanedlouho mě opět čekají vánoční koncerty, představení Angeliky a Mýdlového prince v Divadle Broadway. Navíc se v lednu vrací pro velký zájem diváků muzikál Kleopatra, kde mám také dostatek pohybu, takže musím být brzy ve skvělé kondici,“ dodal Vágner, kterého jsme zastihli ve společnosti jeho partnerky Marlene.

Reklama

Další články

Načítám