Hlavní obsah
Článek

Obézní Američanka je důkazem toho, že láska prochází žaludkem. V případě Patty Sanchez šlo o takové sousto, že její váha přesáhla tři metráky. Po rozchodu ovšem začala hubnout... A zase je v tom muž.

Žena se spotřebou pětičlenné rodiny byla vždy při chuti, ale když narazila na Skettyho, jehož vzrušovala extrémní obezita, jejím jediným cílem bylo co nejvíce přibrat. Se svou váhou se zařadila mezi světové rekordmanky, ale pak naštěstí pochopila, že se pomalu zabijí, což vyústilo v rozchod.

Dvaapadesátiletá oběť obžerství poté začala hubnout, ale pořádnou motivaci našla až poté, co se objevil další obdivovatel tučné ženskosti. O 14 let mladší Bryan to s ní však myslí dobře a podporuje ji při hubnutí. Milenec dohlíží na to, aby jeho prozatím stále těžkotonážní láska půl hodiny denně cvičila, a společně v kuchyni vytvářejí dietnější pokrmy.

Patty je díky němu už o 120 kil lehčí, za což kromě pravidelné fyzické zátěže a zdravého jídelníčku vděčí i sexuální výkonnosti svého nového partnera. „Máme velmi aktivní a pestrý sexuální život, nedokážeme se od sebe odtrhnout,“ nemůže si Patty vynachválit dění v ložnici.

„Její váha s sebou samozřejmě přináší jistá omezení, ale děláme, co se dá,“ upřesnil Bryan, který by to ale neměl v posteli přehánět. V opačném případě totiž hrozí, že Patty bude brzy kost a kůže a přestane ho přitahovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám