Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) měl vážnou nehodu. Cestou na koncert do něj z vedlejší silnice narazilo auto takovou rychlostí, že jeho vůz je na šrot. Zpěvák vyvázl s velkým štěstím jen s pohmožděninami.

"Žádnou větší bouračku jsem doposud neměl, takže je to nová zkušenost, kterou bych si ovšem velmi nerad ještě někdy zopakoval. To druhé auto do mě narazilo čelně z boku, na straně řidiče, a zarazilo se o sloupek. Kdyby šel náraz jen o pár cenťáků víc dopředu, byl bych asi slušně pomačkaný. Takhle je sice auto úplně na šrot, ale já jsem vyváznul jen s naraženinami a boulí, jak jsem to při zpětném nárazu napálil hlavou do sloupku," řekl Super.cz Martin, který i přes prvotní šok zvládnul odzpívat koncert.

"Musím říct, že odzpívat hodinu po té nehodě koncert bylo celkem náročné. Musíte komunikovat s publikem, ale v hlavě máte pořád ten moment nárazu, jak se kolem vás kroutí plechy a sype sklo," prozradil zpěvák, který se nyní těší na další své vystoupení. Již tento čtvrtek má večer koncert v pražském music clubu Jižák. "Doufám, že tentokrát tam dojedu v pořádku," dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám