Hlavní obsah
Článek

Herečka Dagmar Patrasová (67) se rozloučila se svým italským přítelem Vitem a vyrazila do společnosti. Na párty určené pro budoucí maminky vypadala dvojnásobná babička skvostně. V červených šatech a s rudou rtěnkou zářila jako femme fatale. A spokojená doopravdy je. Užívá si babičkovskou roli, ale po dlouhé době se také cítí jako mužem obletovaná žena.

"Mám pětiletého vnoučka Felixe, kterého jsem zrovna včera hlídala a strašně jsme si to spolu užili, a pak toho mrňavého dvouměsíčního Rafaelka, který je mimo Prahu, tak ho zase tak často nevidím, ale jeho maminka Míša mi posílá aspoň fotky a videa," řekla nám Dáda. "Ale já jsem upozorňovala, že nebudu typická hlídací babička, protože pracuju. Když to jde, hlídám, když to nejde, nedá se nic dělat," krčila rameny.

Dáda už je zase v plném pracovním nasazení, úsměv jí ale po týdnu stráveném v Praze s italským přítelem nezmizel. "A zase přijdou další dny a týdny. S Vitem jsme si to užili, bylo to strašně fajn, dokonce jsem poznala i super italskou restauraci, kde vaří Ital, kterou jsem jako Pražačka neznala," smála se. "Já ho zase provedla po Vyšehradě a po různých památkách," dodala.

S Vitem už se znají i obě její děti, vlastně ho tedy znají od dětství, ale i nyní s ním prý dobře vycházejí. "Aničku zná Vito od jejích tří let, Felixe taky odmalinka, protože jsme do Kalábrie jezdili na dovolenou, máme i spoustu společných fotek. A s Aničkou jsou v telefonickém kontaktu, když je Anička se mnou a voláme si. Má ji hrozně moc rád, i Felixe," svěřila Dáda.

Nový partner matky je oběma potomkům o moc sympatičtější než přítelkyně jejich otce. "Anička ho má ráda, Felixovi je taky sympatický. Nemají proti němu vůbec nic," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám