Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco ještě v červenci herečka Kristen Stewart (34) otevřeně vyznala lásku své tehdejší partnerce Alicii Cargile a Cara Delevingne ve stejné době zase hudebnici St. Vincent, dnes je všechno jinak. Oba páry se rozpadly a půlka z každého teď tvoří dvojici novou.

O vztahu Stewart a St. Vincent se mluvilo už dlouho, ani jedna jej ale nepotvrdila. Ke svým předchozím známostem se také vyjadřovaly jen výjimečně a až po dlouhé době jejich trvání. Zatím fanouškům bude muset postačit fotka líbajících se umělkyň, pořízená v neděli v New Yorku během jejich nočního rande, ze kterého pak odcházely ruku v ruce.

V New Yorku nyní pobývá i Delevingne, která čas tráví s kamarádkou Taylor Swift, s níž má vedle módy další společné téma. Zatímco Cara se tedy rozešla se St. Vincent, Swift se v první polovině roku rozešla s Calvinem Harrisem, a před dvěma měsíci i s jeho nástupcem Tomem Hiddlestonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám