Hlavní obsah
Článek

Když se rozneslo, že bývalá hvězda kapely Support Lesbiens (dnes Portless) podepsala smlouvu na muzikál, mnozí, kteří ho znají, mysleli, že jde o velmi předčasný apríl. Zpěvák Kryštof Michal, který doteď pěl jenom anglicky, vždycky podobné nabídky odmítal. Proč se tedy upsal pro první skutečně chlapský muzikál Rocky?

Že by mu došly peníze? „Čekám, že to tak někdo bude vnímat, ale kvůli penězům jsem se před rokem vrátil k práci asistenta režie. Takže nabídku jsem kvůli kapele nepřijal. Naopak, Portless teď budu muset omezit, přestože jsme vydali desku a v době po premiéře Rockyho budeme vydávat další. Ve skutečnosti je to tak, že jsem po docela vtipném jednání pochopil, že hlavní role v muzikálu o Rockym, což je idol nás všech z dětství, je pro mě naprosto bizarní a neodmítnutelná. Nestane se ze mě muzikálový zpěvák, nemám dvě oktávy, pokorně se pak zase vrátím ke kapele,“ řekl Super.cz Kryštof Michal.

Pro produkci byl jasná volba, přestože není kovaná pěnkava a dosud navíc zpíval výhradně anglicky. Má ale neokoukanou tvář a kdysi byl závodním sportovcem, takže s fyzičkou nebude problém. Do příprav dá všechno.

„Hecnul jsem se a půjdu do toho. S pupkem bych se styděl vyjít před lidi. Takže až teď dotočím film na Slovensku, začnu trénovat sám. A předpokládám, že od nového roku se domluvíme s produkcí na tělocvičně, boxerech a podobně. Chci se teď jen připravit, shodit nějaké to kilo, pořádně se rozběhat, aby pak do mě mohli začít mlátit a mohlo začít posilování a zpevňování,“ plánuje.

Děti, sedmiletá Elsa a třináctiletý Eliáš, ho už takhle málem znají jen z fotografií, lepší to v následujícím roce nebude. Možná v něm pak přes modřiny z tréninků ani nebudou vidět svého tátu. On sám se na bolest těší.

„Zamlada jsem dělal silový sport, sjezdové lyžování, takže na tvrdou dřinu, která opravdu bolí, a to za hranou turistického sportování, jsem zvyklý. Nevadí mi to, naopak se těším na to, že do mě někdo bude mlátit a říkat tam, když už nebudu moct, že jsem slaboch a musím přidat. Sportování je to nejmenší, co pro to můžu udělat. Klidně se udřu k smrti, aby to dopadlo dobře,“ dodal Kryštof Michal.

Reklama

Další články

Načítám