Hlavní obsah
Článek

Koncem ledna se operní pěvkyně Andrea Kalivodová (46) stane podruhé matkou. Jak je u ní zvykem, dlouhou mateřskou dovolenou neplánuje. Poslední koncert má poslední adventní neděli a v létě už chce zase stanout na pódiu.

Nechává si tedy pouze měsíc, kdy nebude pracovat, aby se připravovala na porod? "No, v lednu si ještě budu korepetovat pár věcí a učit se, protože v červenci už mám zase premiéru. Takovou menší roli v Orfeovi v podsvětí od Jacquese Offenbacha," řekla Super.cz na křtu mateřských boxů, kde byla spolu s kolegyněmi z tria Operas Divas Terezou Mátlovou (48) a Pavlínou Senič za kmotřičku.

Pěvkyně při druhém těhotenství přibrala mnohem méně než při prvním. "Teď je to asi šest kilo. Jsme na začátku sedmého měsíce, takže je to optimální. Určitě je to i díky Adriánkovi, který je velmi živý a musím kolem něj pořád běhat. Potřebuje hodně rychlou mámu, aby ho chytla," uzavřela s tím, že se její syn už na sourozence těší. "Už jsme mu i prozradili, jestli bude mít bratra nebo sestru, ale nesmí to nikde vykecat, protože to má být velké překvapení," smála se.

Reklama

Další články

Načítám