Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Horké dny letošního léta se změnily v období ranních mlh a sychravého počasí. Babí léto je za námi a nezadržitelně se blíží zima. Nechte se inspirovat nabídkou novinek od Moiry právě pro období podzimu a zimy.

Přímo na tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Osvědčený materiál DUO DESIGN je dobrou volbou pro podzimní období, kdy jej můžete nosit přímo na tělo jako jedinou vrstvu, ale také v zimě, kdy jej můžete podvléci nátělníkem, nebo trikem řady Ultralight. Tím se výrazně zlepší tepelné podmínky.

Zažijte jistotu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

DUO DESIGN je stabilní, elastická pletenina s příjemným omakem a nenáročnou údržbou. Nevtíravé dezény lze dobře barevně kombinovat s dalšími vrstvami oblečení. DUO DESIGN vás nezklame, dobře vypadá a ještě lépe funguje. Dovede zahřát v pravou chvíli a dokonale odvést vlhko od těla.

Dopřejte si pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

DUO DESIGN se používá celoročně, jak pro sport, tak pro běžné denní nošení, nebo chvíle odpočinku. Jednoduchá střihová řešení umožňují dobrý pohyb, fazony jsou příjemně pružné a nabídka obsahuje celou škálu velikostí v dámské i pánské řadě. DUO DESIGN je to pravé oblečení pro vás. Zkuste si užít pohodlí a jistotu.

Na výlety, sport i pro volný čas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezešvé výrobky řady X-AER PRO mají přiléhavé fazony s jemným svěrem podporující komfort užívání. Díky zajímavému designu se uplatní i při každodenním nošení. Dokonalé pohodlí přinášejí spodky uplatňující střihové řešení z boxerek stejné řady. Je to prádlo nové generace pro opravdové muže.

Připravte se už teď

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nově pojatá řada TRIO NEW využívá výborných vlastností bavlny a vlákna Moira. Pletenina zaručuje tepelný komfort i při nízkém fyzickém zatížení s dobrým odvodem vlhkosti. Designové členění umožňuje díky pružnosti materiálu lepší pohyblivost uživatele. Řada TRIO NEW je určena jako druhá nebo třetí vrstva, je to ideální oblečení pro sychravé dny. V kombinaci s dalšími výrobky Moira budete připraveni i na zimu.

Další články

Načítám