Hlavní obsah
Článek

Na koncertu Český mejdan s Impulsem se sice nepohybovala na pódiu, ale v hledišti, přesto ale kolem ní blýskaly blesky fotoaparátů jako kolem vystupujících hvězd. Řeč je o Katce Mátlové, která se do vysočanské areny vybavila velmi odvážným oblečkem.

V davu průměrně oblečených zářila v přiléhavých černých legínách a body zcela odhalujícím záda. Černý celek doplnila praktickým baťůžkem a vše rozzářila kloboukem s širokou krempou. „Oblečení jsem vybírala ve velké rychlosti, a jelikož vím, že bývá v aréně dosti horko, tak moje volba byla tou pravou,” nechala se slyšet Mátlová, které její vzdušný a pohodlný obleček záviděli propocení účastníci pětihodinového koncertu.

Katka si koncert hvězd česko-slovenského nebe užila. „Koncert byl super. Opět mě vtáhl do povědomí české hudby. Všichni se mi líbili, ale asi nejvíc No Name svým pojetím jejich skladeb. Nebojí se hudebních obměn a jejich vystoupení mělo šťávu,” uvedla zpěvačka a jedním dechem dodala: “Samozřejmě že Karel Gott je top. A jeho přednes s jeho osobitou grácií je úžasný.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám