Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Buďme realisti, stejně jako většina hvězd. I když chodíme pravidelně na výplně, přijde den, kdy začne gravitace znovu pracovat proti nám a žádný elixír nepomůže. Jak stárneme, jednotlivé části obličeje nám klesají dolů. Mnohdy už kolem čtyřicítky vypadáme starší, než ve skutečnosti jsme, a to je čas sundat si pásku z očí, navštívit plastického chirurga a ukázat světu svůj omlazený pohled.

Kdy pomůže plastická operace víček?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kůže se ze závěsného aparátu kostí a chrupavek s věkem povoluje. S poklesem kůže na čele, které je z celého obličeje asi nejnáchylnější, dochází současně k poklesu obočí. Následkem toho se nám vytvoří nadbytek kůže na horních víčkách. Celkový vzhled obličeje začne působit podmračeně, unaveně a staře. V tu chvíli se rozhodujeme pro chirurgický zákrok, který by naše oči zbavil tíhy nadbytečné kůže a vrátil nám jasný mladistvý pohled. Často se zaměřujeme na oblast očí a žádáme operaci víček. V případě poklesu obočí a čela ale není obyčejná blefaroplastika (operace horních víček) tím správným řešením.

Proč je dobré najít chirurga, který umí víc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plastika očních víček, ani pokud je provedena sebelépe, nedokáže vyřešit celkově podmračený vzhled a pokleslou kůži v horní části obličeje. Plastický chirurg, který přistupuje k omlazení komplexně, by vám v tuto chvíli měl nabídnout účinnější řešení - browlift a temporal lift. Při této operaci, kterou provede zároveň s plastikou víček, vypne kůže na čele a pozdvihne přirozeně obočí zpět do mladistvé polohy. Řezy jsou při tom vedeny ve vlasaté části hlavy a jsou pouze 1,5 – 2 cm velké, takže nevznikají žádné viditelné jizvy. Celý zákrok je možné provést v analgosedaci a rekonvalescence není nijak náročná stejně jako po plastice víček. Výsledný omlazující efekt je ale mnohonásobně lepší.

Co vyřeší plastika víček, lifting čela a obočí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Shrňme si to. Co tedy dělat, když zjistíte, že kůže v okolí očí je povolená, víčka pokleslá a váš celkový výraz působí unaveným a stárnoucím dojmem? V první řadě je třeba najít si plastického chirurga, který zhodnotí celou situaci komplexně. Takto pracují na klinice Asklepion MUDr. Helena Singerová a MUDr. Miroslav Krejča, Ph.D. Zbaví vás nízkého obočí, nadbytku tkáně na horních víčkách, ale i hlubokých horizontálních vrásek na čele a hluboké vrásky uprostřed čela. Toto vše lze vyřešit během hodinové operace a je jedno, jestli je vám 40 nebo 65 let, věk není rozhodující. Konzultaci s nejvyhledávanějšími plastickými chirurgy si domluvte, kdykoli máte pocit, že je potřeba se sebou něco udělat.

Další články

Načítám