Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavním aktérem sobotního mega koncertu v pražské aréně byl samozřejmě Karel Gott (†80), který před svými fanoušky vystoupil po roční nucené pauze. Před ním si ale ovace osmnácti tisíc diváků užívali interpreti jako No Name, Jelen, Miro Žbirka, Peter Nagy, Janek Ledecký, Leona Machálková nebo Ilona Csáková (53).

Právě poslední jmenovaná zpěvačka překvapila svým vzezřením. I diváci sedící na druhé straně obří arény si museli všimnout, že výrazně zhubla. Jak jsme se od ní v zákulisí dozvěděli, příčinou její skvělé figury je vysazení lepku. Gluten free dietu drží Csáková už dva měsíce a sama je překvapená jejími účinky. Vypadá to, že díky této změně v jídelníčku se zpěvačka konečně vyhne tak častému jojo efektu.

Na Českém mejdanu s Impulsem si to Csáková jaksepatří užívala a přiznala nám pak, že by na pódiu vydržela klidně i déle. „Já ani nevím, že jsem tam byla. To bylo všechno tak rychlý a kraťoučký, že jsem to nestihla vstřebat, užít si to a nabažit se toho. Ta atmosféra je tam excelentní, pohádková. Kdo by si nepřál mít takto vyprodané sály,” komentovala své vystoupení Ilona Csáková, která na závěr večera měla za úkol Karlovi Gottovi předat kytku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám