Hlavní obsah
Článek

Porotce Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49) si odskákal hodnocení vzhledu soutěžících. Slovenský producent rozhodně nebyl potěšen dopisem, který naopak hodnotí to, jak vypadá on. „Nejdřív se podívejte sám do zrcadla. Tak ošklivý porotce nemá právo nikoho kritizovat za to, jak vypadá,“ napsala mu zpěvačka Ingrid Gruner, kterou hodnotil na brněnském castingu.

Onu dámu totiž ohodnotil slovy, že ošklivá a navíc špatně zpívající zpěvačka nemá na pódiu co dělat. Doslova uvedl: „Až se v budoucnu bude vyhlašovat Česko Slovensko hledá nepěknou barovou zpěvačku, přihlašte se!“

A její dopis ho tak rozhodil, že jej umístil na svoji stránku na sociální síti. „V první řadě byste se měl podívat do zrcadla a zeptat se ho, zda vůbec můžete kritizovat a ponižovat pěkné lidi. To je jedna věc,“ píše Ingrid v dopise.

„Druhá věc je, že tak ošklivý porotce mne, paní zpěvačku, nikdy nemůže urazit, Musíte být hodně zakomplexovaný, že si to vybíjíte na druhých. A třetí věc je, že talentová soutěž není soutěží krásy,“ pokračovala pisatelka.

Zpěvačka dokonce vyhrožuje, že Slávikovo chování nenechá být. „Váš komentář je kompletně celý nahraný ještě z Brna a nezůstane to bez důsledků,“ napsala hned s několika vykřičníky. Dopis uzavřela tím, že když se bude chtít podívat na nějakého hnusáka, zapne si show Česko Slovensko má talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám