Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miluška Bittnerová (46) a Michal Necpál se v pondělí opět sešli v České televizi, tentokrát už bohužel ne na tréninku. Stanice stejně jako loni organizuje s páry, které ze StarDance vypadnou, krátký chat a Miluše a Michal měli tu (ne)milou povinnost zodpovědět otázky diváků soutěže jako první.

Michal a Miluška spolu lidsky velmi dobře fungují, takže ve studiu panovala pohoda, na úplně první dotaz na oblíbené tance Bittnerová řekla: „Nejsem si jistá, že mi vůbec nějaký tanec sedí. Respektive myslím, že mi docela sedí tanec, když si dám dvě sklenky šampaňského s kamarády na diskotéce nebo u baru a tančíme, nebo spíš hýbeme se do rytmu. Tak to mi sedí, nebo taky ploužák mi jde. Ale co se týká standardu nebo latiny, tak muzikálně mi je bližší latina, ale s Michalem se krásně tančí standard,“ usmívala se.

Hned následující otázka padla na jejich seznámení, které proběhlo v České televizi, kam prý Miluška vstoupila se slovy ‚Jsem tvoje nová noční můra‘.

Milým překvapením pro ty, kteří by je spolu chtěli vidět znovu tančit, byla informace, že bude příležitost. „StarDance pro nás sice skončilo, ale budeme dál vystupovat s tancováním a tvořit nové a nové věci,“ prozradil Michal, který je mimochodem vystudovaný herec s čerstvým titulem - státnice na DAMU dělal během zkoušek na StarDance. „A já se teď zase víc zaměřím na herectví, na divadlo a chtěl bych co nejvíc vyhledávat další příležitosti,“ dodal.

Řeč padla i na rivalitu mezi tanečníky. Pociťovali ji? „Samozřejmě že jsou tam lidi, kteří chtějí vyhrát, a pak lidi, kteří to berou na pohodu. Je to soutěž, tak to prostě je. To ale neznamená, že by tam nebyla přátelská atmosféra, jen prostě někdo to žere víc a někdo to žere míň,“ řekla Bittnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám