Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnější maminka byla během rodinné procházky profesionálně maskovaná bekovkou a slunečními brýlemi, o něco méně slavnému, ale rozhodně neméně bohatému tatínkovi postačila kšiltovka. Na první pohled Nicky Hilton (33) a James Rothschild (33) ani nevypadají, že by byli miliardářský pár, nemyslíte?

Rodiče tříměsíční Lily Grace, kteří loni v červenci spojili dva zámožné rodinné klany během pohádkové svatby v zahradách Kensingtonského paláce v Londýně, svůj malý poklad ještě nikdy neukázali veřejnosti. Občas je ale možné je spatřit na společné procházce, stejně jako tomu bylo i tuto neděli v New Yorku.

Nicky bedlivě hlídá, aby nebyla identita její dcery odtajněna v médiích kvůli obavám z únosu. Proto je kočárek opatřen síťkou, díky níž není vidět dovnitř. Zároveň mladší sestra známější Paris dceru nosí například překrytou šátkem. Tak daleko, jako u potomků Michaela Jacksona, kteří museli nosit celé dětství na veřejnosti masky, to snad ale v tomto případě nedojde...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám