Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od obrovského mediálního skandálu s Monicou Lewinsky, který se nesmazatelně podepsal na prezidentském působení Billa Clintona v Bílém domě, uběhlo už devatenáct let. V době provalení jejich milostného poměru, který se posléze navzdory Clintonově popírání ukázal být pravdivý, bylo Monice čtyřiadvacet. Dnes je z ní třiačtyřicetiletá dáma, která se dodnes nevdala ani nemá děti.

Naposledy bylo možné Lewinsky spatřit na letišti v Los Angeles, odkud v pátek odlétala neznámo kam. Od dob své největší ‚slávy‘ se změnila jen minimálně. Jejími dominantními znaky jsou stále husté tmavé vlasy a žensky tvarovaná postava. Dokonce i bez make-upu ji lze i po tolika letech v davu snadno poznat.

Skandál, který z neznámé mladé ženy udělal celosvětovou celebritu, se údajně promítal v celém jejím pozdějším životě. Měla problém nejen najít si vztah, ale dokonce i sehnat pracovní místo. Zkusila toho hodně od navrhování kabelek přes moderování reality show po aktivní vystupování proti kyberšikaně.

Podle jejích přátel je ovšem Lewinsky stále zamilovaná do Clintona. „Monica se přes aféru s Billem nikdy nepřenesla a ve vteřině by ho brala zpátky,“ prozradil v roce 2011 zdroj z jejího okolí pro National Enquirer s tím, že mu Lewinsky svěřila, že už ji nikdy nebude moci žádný muž udělat tak šťastnou, jako to uměl on.

Reklama

Další články

Načítám