Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejoblíbenějších amerických herců, který trávil mládí na ulici poflakováním, fetováním a nejrůznějšími protizákonnými činnostmi, je příkladem dokonale napraveného týpka, který naštěstí svůj talent nepromarnil. Na Oscara dvakrát nominovaný Mark Wahlberg (45) je dnes čtyřnásobný táta, který je už patnáct let ve spokojeném vztahu s jednou jedinou ženou...

Herec se na Barbados vypravil s manželkou Rheou Durham. Umělec, který se věnuje i produkci a podnikání a v minulosti ještě modelingu a především hudbě, má fantastickou fyzičku, kterou mu musí závidět kdejaký dvacátník.

Hvězda trháků jako Pot a krev, Odstřelovač, Planeta opic, Noc patří nám, Fighter, Na život a na smrt, Loupež po italsku či Skrytá identita přitom začínala v hudebním průmyslu. Se svým rapperským pseudonymem Marky Mark dokonce v roce 1991 dobýval světové žebříčky hitem Good Vibrations a krátce byl rovněž spolu se starším bratrem Donniem součástí chlapecké kapely New Kids on the Block.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám