Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáct herců a hereček je pod režisérskou taktovkou Antonína Procházky v pražském Divadle Palace v plném nasazení zkoušení nové divadelní komedie Celebrity s.r.o. Vypráví o natáčení nekonečného seriálu, kde úspěch určuje reklama a procento sledovanosti. Ostatně tak jako v reálném světě šoubyznysu. Jedné z rolí se zhostila i Adéla Gondíková (50).

„Bude to legrace, hlavně ať lidi přijdou. Lidi se chtějí bavit a my se o to pokusíme," prohlásila Adéla Gondíková. Na první pohled by to do ní nikdo neřekl, obvykle je herečka samý úsměv a dobrá nálada ji moc neopouští, ovšem když je třeba, tak na jevišti dokáže být pořádně drsná a nepříjemná. „No jasně, jiná být nemůžu. Jsem šéfka televizního studia, kde se točí nekonečné seriály, a prostě s nikým se nemazlit je povinnost. I tady existuje známý systém padajícího….., pět teček, takže na mě řve ředitel, no a já to přenáším zase na své poddané. Běžná věc, nic nového,“ se smíchem uvedla Adéla, která roli šéfky alternuje s Kateřinou Macháčkovou.

„Příběh z prostředí jednoho televizního studia s velkým humorem vypovídá o světě, ve kterém je zločinec zákonem chráněn často lépe než jeho oběť, o praktikách televizní zábavy, která v zájmu sledovanosti nabídne divákovi cokoli. Jednoduše jde o komedii o době, kterou dobře známe, nad níž sice můžeme i plakat, ale lepší je se jí zasmát,“ říká český divadelní a muzikálový režisér a herec Antonín Procházka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám