Hlavní obsah
Článek

Ivan Vyskočil skončil v nemocnici. Představiteli Josefa Koláře z Ulice se udělalo špatně ve chvíli, kdy se chystal na představení v divadle, informoval web TN.cz. Šlo o náhlou příhodu břišní, stejné potíže ho potkaly už v minulosti.

„Rozhodně neumírám, nestalo se nic tak strašnýho, lékařsky se to jmenuje náhlá příhoda břišní,“ uvedl herec, kterého teď několik dní čeká klid na lůžku, než se zotaví a bude se moci vrátit ke svým aktivitám.

Náhlé zdravotní potíže letos v létě potkaly také Vyskočilovu o 42 let mladší přítelkyni, které prasklo slepé střevo. „Romaně začalo být špatně a dostala silné křeče v břiše. Nechtěl jsem vyhledávat místní nemocnici, věřím našim doktorům, tak jsme okamžitě naskákali do auta a vyrazili k domovu. Předpisy nepředpisy, jeli jsme vlastně s nožem na krku a věděli, že musíme do nemocnice. Měl jsem o ni děsný strach, v autě postupem času přestala komunikovat a říkal jsem si 'holka vydrž do Plzně'. Bohužel, nešlo to. Bylo to s ní horší a horší, takže jsme skončili dříve, v nemocnici v Klatovech,“ uvedl tehdy Ivan Vyskočil.

Reklama

Další články

Načítám