Hlavní obsah
Článek

Už několik měsíců jede Markéta Procházková ve velkém pracovním nasazení. Nejenže ji vídáte v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, ale k tomu všemu navíc zkoušela hlavní roli v muzikálu Bonnie a Clyde v Hudebním divadle Karlín.

Právě s tímto představením si muzikálová diva odbyla v pátek večer premiéru. „Jsem strašně šťastná, že to dopadlo dobře. Myslím si, že se nic nepokazilo a vše vyšlo. Diváci byli skvělí,” svěřila se s bezprostředními dojmy ještě na jevišti po představení Markéta a ťukala si přitom na zuby.

Premiérou ale zpěvaččin zápřah nekončí. „Ještě stále působím ve Tváři, máme ještě dost dílů před sebou, tak moc předtočené dopředu to není,” krčí rameny Markéta.

Procházková si volno musí ordinovat. „Nezbývá mi nic jiného, než si na volno rezervovat čas. Vždycky aspoň jeden den v týdnu odpočívám. Nejraději utíkám do přírody, kde čerpám energii. Miluju les, hory, prostě všechna místa, kde si příroda žije svým životem a kde nikdo nikde nespěchá,” říká Markéta.

Ani na plánování dovolené Procházková nemá myšlenky a hlavně čas. „Abych řekla pravdu, tak to nevím. Nestíhám na to myslet, teď žiju ze dne na den. Až to všechno skončí, tak určitě někam odjedu, ale zatím to nestíhám řešit,” říká Markéta Procházková.

Reklama

Další články

Načítám