Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na křest nového videoklipu skupiny Gipsy.cz dorazila kromě celé řady známých osobností i Eva Decastelo (45).

„My jsme dlouholetí kamarádi. Dokonce jsem byla u toho, když začal chodit s Verunkou. Pokaždé, když mají koncert, křest nebo nějakou jinou událost, tak mám vnitřní potřebu se tam dostavit,” uvedla moderátorka a jedním dechem dodala: „Zároveň to funguje obráceně a i oni se účastní jakékoli mé akce nebo mého manžela.”

Eva se na akci, pořádanou v rockové restauraci Hard Rock Cafe, stylově vymódila. „Hledala jsem něco rockového. Nakonec jsem vzala zavděk aspoň tričkem Superman vs. Batman,” řekla sexy brunetka a dále uvedla zajímavou skutečnost. „Je to tričko našeho čtrnáctiletého syna Eliáše. On je naštěstí o hlavu větší než já, tak se klidně vejdu do jeho oblečení.”

Od dvou mladších potomků, které má moderátorka se spisovatelem Reném Decastelem, si zatím oblečení nepůjčuje, funguje to ale obráceně. „Zuzanka si běžně půjčuje moje sukně. Naštěstí zatím nezačala nosit moje výstřihy, to by bylo děsivý,” vtipkovala Eva Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám