Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes třiatřicetiletá Nikki Belza z Las Vegas se podělila o svou hrůznou zkušenost s piercingem. Kvůli vážné infekci skončila jen s jedním obřím ňadrem. Vše začalo v jejích jednadvaceti, kdy se rozhodla pro první zvětšení prsou. Ze svých jedniček byla nešťastná. Od té doby podstoupila ještě další dvě zvětšení a skončila s pětkami. Za zákroky celkem zaplatila 22 tisíc dolarů, tedy necelých 540 tisíc korun.

Letos chtěla pohledná barmanka svá ňadra ještě víc vyšperkovat a levou bradavku si nechala propíchnout piercingem, ale po pár měsících se začala budit s příšernými bolestmi v prsu, což mělo za následek dokonce zkolabování přímo v práci.

Belza byla s vysokými horečkami převezena do nemocnice, kde jí lékaři sdělili, že se u ní rozvinula bakterie streptokok, kterou chytila od svého manžela CJ (45). Ten měl tři týdny předtím silné bolesti krku. Bakterie vyvolala smrtící formu otravy krve, která napadla ženinu prsní tkáň. Lékaři následně ženě museli ňadro odejmout, ale zachránili jí život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám