Hlavní obsah
Článek

Už jsme vás na Super.cz informovali, že se Kateřina Votavová chystá pod čepec. Finalistka České Miss a jedna z nejžádanějších českých fotomodelek si příští rok v létě vezme svého dlouholetého přítele Jiřího Wohlmanna, a tak jsou přípravy na svatbu v plném proudu. Se založením rodiny často souvisí i její rozšíření. Otázkou je tedy, kdy si modelka pořídí potomky.

„Mám děti strašně ráda, i když sama ještě žádné nemám,” nechala se slyšet Votavová, která se rozhodla podpořit děti, kterým osud nepřál. A kdy si tedy pořídí vlastního potomka? „S partnerem to plánujeme tak do dvou let. Moc ráda bych měla dvě děti," uvedla Katka.

Modelka se dětmi ráda obklopuje. „Obdivuji dětskou upřímnost a je mi líto těch dětí, které nemají rodiče nebo které jsou upoutány na nemocniční lůžko. Děti si svůj osud nevybírají a on k nim někdy není zrovna přívětivý, a tak když se naskytla možnost podpořit speciální divadelní projekt, který je alespoň na chvíli rozptýlí, který jim přinese radost, šla jsem do toho,“ vysvětlovala Kateřina, proč si ze všech oblastí charity vybrala právě tuto. „A je tu ještě jeden důvod – to představení pracuje s lidovými říkadly, písněmi a tanci, a podle mě je důležité v dětech probouzet lásku k českým tradicím, rozvíjet jejich fantazii, hudební cítění a ukazovat krásu českého jazyka.“

Hned na premiérovém představení, které se konalo v pražském Betynkalandu a projede dále celou republiku se stovkou zastávek, byla Katka přítomna, a děti na ni reagovaly úžasně. Fotily se s ní, vyptávaly se jí na její život, na to, jaká byla jako malá holka. A ona jim s úsměvem odpovídala, a když přišla chvíle na to, že se budou muset rozloučit, nechtěly ji pustit. Objaly ji a doslova na ní visely.

Katka přiznala, že ji to dojalo. „Děti dokážou člověka neskutečně nakopnout a pomohou mu uvědomit si, že i když člověku někdy není hej, je důležité se na život pořád smát. Děti jsou velmi moudré bytosti, to jen my dospělí máme někdy tendence je podceňovat.“

I když má modelka za sebou herecké zkušenosti z filmu Modelky s.r.o. a nově moderuje televizní pořad Trendy bez limitu, potřebu hrát v představení, které se rozhodla svým jménem i finančně podpořit, prý nemá. „Raději budu jezdit na jednotlivá představení a dívat se, jak rozdávají radost, než abych dětem kazila zážitek,“ řekla s nadsázkou.

Reklama

Další články

Načítám