Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Suzanne Somers, kterou si všichni pamatujeme ze seriálu Krok za krokem, v němž ztvárnila mámu Carol, se dneškem řadí mezi sedmdesátnice. Věřili byste tomu při pohledu na ženu ve zlatých, světlo odrážejících minišatech?

Možná až při pohledu zblízka, Somers nepodlehla touze zůstat věčně mladá a v obličeji nepřipomíná voskovou figurínu. Zato štíhlou postavu a vyvinutý hrudník umí prodat i ve zralém věku. Dokazuje to na téměř každé společenské události, kde se objeví, včetně té poslední.

Tou byla charitativní akce nadace Barbary Davis na podporu léčby cukrovky The Carousel of Hope, která se koná každé dva roky v Los Angeles (od počátku pravidelného konání akce v roce 1978 byla na léčbu cukrovky vybrána částka přes sto miliónů amerických dolarů). Do hotelu Beverly Hilton Somers dorazila v doprovodu manžela Alana Hamela, ke kterému se u foto stěny tulila, jako by šlo o čerstvou lásku. Manželé jsou přitom už od roku 1977.

Reklama

Další články

Načítám