Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dětská herecká hvězda Bella Thorne (19) je především malým divákům kanálu Disney dobře známá. Málokdo ale ví, že pochází ze čtyř sourozenců a kromě bratra Remyho má ještě sestry Kaili a Dani. A právě nejstarší z nich - čtyřiadvacetiletá Kaili - minulý týden nafotila zbrusu novou sérii pro americkou značku balených vod s módním fotografem Federicem Naefem a výsledek rozhodně stojí za to...

Kaili, jejíž jméno má v havajštině znamenat šumění oceánu, se předvedla ve třech úsporných variacích. Kromě černých bikin to byly řetízkové kalhotky a kratičký top s rukávy a ještě nestárnoucí klasika v podobě sportovního bikinového spodku s mokrým bílým tričkem a pod ním nic.

I když se rodičům náramně povedly všechny děti, právě sesterstvo se vydalo na hereckou dráhu a společně jsou opravdu silná sestava... Kromě zrzky Belly se ve filmu poslední dobou začíná prosazovat stále více i Kaili. Jen letos se objevila ve filmu Late Bloomer a dramatech The Tribes of Palos Verdes a Ice Scream. Natáčí navíc i další film Snowfall.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám