Hlavní obsah
Článek

Donedávna se mohlo zdát, že Victorii Beckham (49) a Angelinu Jolie (48) spojuje maximálně tak slavné manželství, kupa dětí a extrémní štíhlost. Podle všeho ale mají tyhle dvě společného mnohem víc, především pak touhu pomoci tam, kde je to nejvíc potřeba.

Beckham dokazuje, že už není jen Posh, ale že má srdce na správném místě. Ze své pozice mezinárodní ambasadorky dobré vůle UNAIDS (Program OSN pro boj proti HIV/ AIDS) odcestovala i se svým nejstarším synem Brooklynem (17) do Keni, kde šíří osvětu o tomto onemocnění.

Smyslem její cesty je především prevence mezi mladými, podstupování testů, včasná léčba a péče pro matky a jejich novorozené děti. Hlavním cílem s vizí nové generace bez AIDS je pak především snížit počet nakažených osob HIV v zemi.

Do Afriky odletěla Victoria se synem už minulý týden a jejich mise trvala několik dní. Zda ji nakonec dobročinnost pohltí natolik jako Jolie, a Beckhamovi třeba i rozšíří své řady o dalšího potomka adoptovaného z nuzných podmínek, ukáže až čas...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám