Hlavní obsah
Článek

Vašek Noid Bárta (43) má po premiéře jedné z titulních rolí muzikálu Bonnie and Clyde podle skutečného příběhu zločineckého páru z počátku minulého století ve Spojených státech za období krize. "Bavilo mě to, není to typický hrdina, pozitivní, kladný. Je to spíš sígr, já říkám, že sympatický darebák," řekl Super.cz.

Clyde Barrow s partnerkou Bonnie Parkerovou ovšem nebyli žádnými Robiny Hoody, zabili i spoustu lidí. "Nerad bych samozřejmě glorifikoval násilí. Ale oni v tu dobu byli obrovské celebrity, protože nic jiného nebylo. Akorát Al Capone a pak oni," mínil.

V představení se sice střílí, ale střelbu Vašek trénovat nemusel. Ovšem tanec o to víc, protože tam má i velké taneční číslo. "Mám dneska třináct let od svojí první premiéry muzikálu Excalibur, kde jsem poprvé, a až doteď naposledy, tancoval. Choreograf Pavel Strouhal už tady dal radši výpověď, že s takovým materiálem se pracovat nedá," žertoval. "No, dali jsme si vzájemně s choreografy zabrat," dodal.

Na pódiu se objeví i do půl těla, jednou dokonce zahalený jenom v prostěradle, tak chtěl, aby se diváci nepohoršovali a pustil se do hubnutí. "Je to potřeba, živím se tím, lidi platí docela velké peníze, tak ať nekoukají na buřta. Ale i mně se teď daleko lépe hýbe. A už jsem přece jen v takovém věku, že začínám fotrovatět, tak se musím uměle omlazovat. Už jsem si dokonce koupil i červené kecky, abych byl moderní. Za pět let možná přijdou i růžové," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám