Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská herečka Jana Kolesárová přijala roli v primáckém seriálu Polda a opět se tak objeví na českých obrazovkách. Diváci ji znají už například ze Sanitky 2, kde hrála manželovi nevěrnou dispečerku Simonu, k vidění byla také ve filmu Jak se zbavit nevěsty či v seriálu HBO Až po uši, kde mileneckou dvojici ztvárnila pro změnu zase s Jitkou Čvančarovou. Tentokrát jde o roli policejní psycholožky.

Jako ta měla za úkol rozebrat hlavní postavu poldy Michala (David Matásek), poznamenaného dvacetiletým kómatem. „Polda si myslí, že nemá problém, že nepotřebuje žádného psychologa. Vidí ale ženu, atraktivní ženu, které není 80 let, takže u něj okamžitě naskočí takové to: Hm, aha, co s tím… Je trošku ironický, arogantní a zkouší to na ni typicky mužsky,“ popisuje Jana a doplňuje: „On dobře ví, že ona má tu moc, je nad ním, vidí víc, než on přiznává. Hrajeme jemné hry, není to sterilní, nechybí humor.“

Mohou se diváci těšit i na milostnou zápletku mezi výše zmíněnými? „Pro mě je Michal strašně zajímavý jako člověk, jako případ. Já sama v jednu chvíli řeším svůj osobní problém, opustím roli psychoterapeutky a stávám se zranitelnou ženou. Najednou se role otočí a on nastupuje jako někdo, kdo podá pomocnou ruku. Víc neprozradím,“ smála se Kolesárová, která se nebála přiznat, že i ona v minulosti vyhledala odbornou pomoc.

„Byla jsem na terapii několikrát, kvůli sobě, svým osobním věcem. Hodně se věnuji osobnostnímu rozvoji, meditacím a dechovým procesům, bioenergetické terapii, jsem instruktorka bikram jógy,“ říká Jana.

Reklama

Další články

Načítám