Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tom Hanks (60) a jeho o rok mladší manželka Rita Wilson momentálně cestují po Evropě a účastní se premiér hercovy filmové novinky Inferno. Ve čtvrtek večer zavítali do Říma, kde se právě koná filmový festival. Půvabná Rita ve zlatých šatech a nádherných sandálkách na podpatku odhalila nožky pevné jako skála.

Hankse na festivalu zároveň čekala příjemná povinnost převzít cenu za celoživotní přínos filmu. Dvojnásobný oscarový držitel za Philadelphii a Forresta Gumpa tak mohl tyto krásné chvíle sdílet se svou milovanou ženou.

Hanks s Wilson jsou jedním z nejstabilnějších hollywoodských párů, kterým to v manželství bez jakýchkoli aférek a skandálů klape už bezmála tři dekády. Dvojice si řekla ‚ano‘ už v roce 1988, a to po tříletém vztahu. Společně vychovali dva syny, Chestera a Trumana. Z předešlého manželství s herečkou Samanthou Lewes má Hanks ještě syna Colina (38) a dceru Elizabeth (34), kteří se vydali po vzoru rodičů také na hereckou dráhu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám