Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tak smutná scéna se v Prostřenu neodehrála snad za celou historii pořadu. Paní Hanka (58) před soutěžícími tajila vážné zdravotní problémy, ale natáčení pátého setkání už bohužel bylo nad její síly.

Už v počátku dnešního dílu bude zřejmě, že se bývalé prodavačce, která vařila v pondělí, přitížilo. Hanka očividně nebyla ve své kůži a svůj zdravotní stav zlehčovala. Hostitelka Jana však trvala na tom, že zavolá záchranku. A když Hanka do telefonu popsala svůj stav, kolegové z Prostřena nevěřili vlastním uším.

„Mám rakovinu lymfatických uzlin,“ prozradila Hanka a rozplakala se. Bála se totiž, že ostatní soutěžící už nikdy neuvidí. Poté, co nemocnou ženu odvezla záchranka, se ostatní podivovali nad tím, proč se v tak vážném stavu do soutěže přihlašovala.

„Říkala, že se přihlásila kvůli dětem, aby na ni měly ještě nějakou památku. Myslím, že takovou památku určitě nechtěly vidět,“ okomentovala Hančinu snahu Eva. Kvůli náhlému kolapsu zůstalo jedno místo u stolu prázdné. V dnešním Prostřenu uvidíte, jak Hanka tuto situaci nakonec vyřešila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám