Hlavní obsah
Článek

Když v roce 2004 převzala Oscara za roli masové vražedkyně ve filmu Zrůda, spousta diváků se nestačila divit, že jde o tutéž ženu, která na plátně ztvárnila odpudivou bytost. Tím ovšem proměny Charlize Theron (48) neskončily.

Jindy krásná herečka kvůli oscarové roli viditelně zmužněla a zmohutněla, nyní při natáčení filmu Tully nešlo přehlédnout, že došlo k další změně jejích proporcí. O 16 kil těžší Charlize si před kamerou vyzkoušela, jak se její tělo změní po porodu. Herečka je sice dvojnásobnou maminkou, ale děti si adoptovala.

Role, v nichž je k nepoznání, jsou pro Theron velkou výzvou. Loni zazářila v šesti Oscary oceněném filmu Šílený Max: Zběsilá cesta, kde měla sestřih na ježka a digitálně jí byla navíc odstraněna levá ruka.

Současná váha bývalé partnerky Seana Penna není zdaleka ideální, ale světlo světa nyní spatřily povedené snímky, na nichž Charlize pózuje pro značku Christian Dior. Tam bychom na jejím těle nedostatky hledali jen marně. Je více než zřejmé, že od pořízení fotek uběhl nějaký ten pátek. Herečka se určitě k původním křivkám opět vrátí, ale bude to chvíli trvat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám