Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) předvedla, že rozhodně nepatří do starého železa a stále se s ní musí počítat. Svoji dokonalou postavu ukázala na charitativní módní přehlídce Jiřiny Tauchmannové pro nadaci Rakovina věc veřejná. Andrea patřila mezi největší hvězdy show a zastínila o generaci mladší krásky. Takhle vypracované štíhlé nožky neměla jediná dvacítka!

"Cvičím každý den 20-30 minut. Máme doma malou posilovnu, tak tam zajdu, když mám volnou chvilku. A ono i běhání kolem dvou dětiček pořádně spaluje kalorie," řekla s úsměvem Super.cz Verešová, maminka dvou dětí - Vanessy a Daniela.

Andrea si je svých předností vědoma. "Ráda se cítím sexy. S rozparky a hlubokými dekolty určitě problém nemám," usmívá se Andrea, která předvedla na přehlídce šaty s největším rozparkem.

A vypadala v nich úchvatně. Pohrávala si s nimi a své nožky odhalila tak, že málem ukázala víc než chtěla. Ještě že měla kalhotky tělové barvy. Hostům show totiž nechala při předvádění nahlédnout do svého rozkroku.

Verešová patří mezi nejkrásnější české topmodelky. Na podzim nás překvapí dalším odvážným kalendářem. "Ano, je to tak. Ale více zatím neprozradím. Snad jen to, že to nebude klasický kalendář focený na pláži u moře, kterých je u nás spousty," uzavřela Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám